Mój pierwszy przepis na blogu
No hej ! To mój pierwszy w życiu wpis na blogu, bardzo się cieszę że udało mi się tego dokonać i mam nadzieję, że Tobie również się tu spodoba. W.

Wybaczcie, ale dopiero się uczę dodawać teksty i zdjęcia 😉
Mój pierwszy przepis na blogu
Course: Bez glutenu, Bez laktozy, Kolacja, ŚniadaniePorcje
2
porcjeCzas przygotowania
15
minutesCzas gotowania
20
minutesKalorie
300
kcalJajecznica
Składniki
Jajka 6 szt
Masło
Szczypiorek
Sól , pieprz
Instrukcje
- Jajka wbijamy do wysokiej szklanki.
- Energicznie ubijamy widelcem dodając przyprawy i połowę szczypiorku.
- Na zimną patelnię wlewamy jajka oraz dodajemy masło.
- Rozgrzewamy patelnię na małej mocy palnika
- Często mieszając smażymy jajecznicę na średnio ściętą
- Po kilku minutach jajecznica jest gotowa, przekładamy na talerz i posypujemy resztą świeżego szczypiorku.
Smacznego!